top of page

Over ons
 

Wij, André & Soraya, zijn twee enthousiaste mensen in de bloei van ons leven.

Al 10 jaar lang hebben wij als droom om samen een Hotel in de omgeving van Winterberg te gaan runnen. We hebben de nodige ervaring plus kennis opgedaan en in de loop der jaren is daardoor ons plan steeds concreter geworden.

De afgelopen twee jaar zijn wij serieus op zoek gegaan naar het pand waar wij het voor ons ultieme “droom Hotel” van konden gaan maken. En de vonk sloeg meteen over bij het zien van Berghaus Winterberg!

 

Zoals het logo al uitstraalt, zijn wij twee zonnetjes in huis en bieden wij dan ook overnachtingsmogelijkheden in een typisch Duits gezellig en kleinschalig Hotel met een warme, gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Wij willen door middel van onze positieve kijk op het leven en “pluk-de-dag-motto” ervoor zorgen dat onze gasten alle drukte van het dagelijkse bestaan vergeten en compleet tot rust komen in ons prachtige Hotel.

Het totaalplaatje van genieten, rust, gemoedelijkheid en plezier aanbieden. Dit willen wij, mede door onze positiviteit, opgewektheid en vrolijke lach op ons gezicht, overbrengen op onze gasten.

Alles doen om het onze gasten in Berghaus Winterberg naar hun zin te maken, is absoluut onze passie!

 

Beiden zijn wij fervent wintersporters en daarom hebben wij bewust gekozen voor een skigebied. Omdat wij tevens rustzoekers zijn en ook onze gasten de combinatie van het wintersporten en de rust willen laten beleven, hebben wij gekozen voor een pand net iets buiten de hectiek van Winterberg zelf. De drukte valt op te zoeken, maar gasten kunnen zich tevens terugtrekken in ons kleinschalige en gemoedelijke Hotel.

Waarbij de gezelligheid weer terug te vinden is in onze knusse loungeruimte met open haard en bar.

 

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen en jullie mee te laten reizen in onze droom!

 

 

Alle liefs,

André & Soraya

 

Don’t dream your life. Live your dreams!

André en Soraya Sleeuwenhoek Eigenaren
Ontbijtbuffet
Balkon Achtertuin
Terras
Haardvuur Open haard Lounge Zithoek
Bar Drankjes Receptie
bottom of page